December 11, 2016

Banaanipannkoogid


Maitsvad suhkruvabad pannkoogid, mis koosnevad vaid 4 koostisainest. Neis veidi tervislikemas pannkookides saab ära kasutada puuviljavaagnale seisma jäänud tumedate täppidega küpsed banaanid. Koogid saavad üsna magusad, seega võiks neid serveerida nt. kreeka jogurti, värskete marjade ja vähese meega.


BANAANIPANNKOOGID

2 küpset banaani
2 muna
u.3-4 spl täisterakaerajahu
näputäis soola

Purusta kausis banaanid kahvli või saumiksriga ühtlaseks püreeks. Lisa munad, klopi ühtlaseks. Viimasena lisa kaerajahu ja näputäis soola. Küpseta keskmisel kuumusel kookosrasvas või õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri meelepärase toormoosi, värskete marjade, mee või kreeka jogurtiga.

Sellest kogusest tuleb umbes. 10-12 väikest pannkooki.

1 comment:

  1. Polegi kasutanud sellist jahu koogi tegemisel- kindlasti proovin nüüd järgi. Häid saabuvaid pühi.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...